Перегляд зібрання за групою - Автори Narizhniy, Serhiy

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 98 із 98
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet EnzymesBilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2024Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheeseBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна
2021Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product ProcessingDroździel, Paweł; Дродзель, Павел; Vitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна
2018Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processeVitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2014-12-25Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurtЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storageMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2015-03-26Enhancing food safety of pollen by means of irradiationLomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mingaleeva, Zamira; Мингалеева, Замира Шамиловна
2021Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixturesMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Vezhlivtseva, Svitlana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Shapovalova, Nataliia; Шаповалова, Наталія Петрівна
2017-11Investigation of the process of bee pollen comminutionMerzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Lomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний Сергій Анатолійович, Сергій Анатолійович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович
2018-11Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey productsMerrzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Lomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Rudakova, Tetiana; Рудакова, Тетяна Василівна; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Viktor Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович
2021Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systemsStadnyk, Igor; Стадник, Ігор; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана; Kopylova, Kateryna; Копилова, Катерина; Petrov, Pylyp; Петров, Пилип; Bal-Prylypko, Larysa; Баль-Прилипко, Лариса; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2024Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage periodAndreus, Svitlana; Андреус, Світлана Миколаївна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2014Yoghurt enrichment with natural bee farming productsЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Активність води – якісний показник молочних консервівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якостіКрижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішейРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітейМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2023Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеНарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2007Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2025Вплив антиоксиданту таксифоліну на показники якості та безпечності молочних десертів протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Бобокало, Сергій Вікторович; Bobokalo, Serhii; Соломон, Алла Миколаївна; Solomon, Alla
2014Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогуртуЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктівКуць, Юлія Анатоліївна; Kuts, Yuliia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозиваНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2008Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типуГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фазиАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясомКарпенко, Надія Наумівна; Karpenko, Nadiia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2025Дослідження біологічної цінності молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2015Дослідження біомаси Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum в молочному середовищі з обніжжям бджолинимЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2025Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2004Дослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Дослідження показників якості концентрату сироваткових білківЗайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Бовкун, Алла Олександрівна; Bovkun, Alla
2013Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирівОрлюк, Юрій Тимофійович; Orlyuk, Yurij; Калмикова, Ганна Феодосіївна; Kalmykovа, Anna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинниківРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2008Емульгування жирів в емульсорі роторного типуНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2013Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройствеНарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2008Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрація поверхнево-активних речовинГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Молочні консерви: чинники підвищення збереженостіМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукціїМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2018Обґрунтування вибору типу подрібнювача для диспергування обніжжя бджолиногоСніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2016-12-22Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових масШинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Maria; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Єресько, Георгій Олексійович; Yeres'ko, Heorgiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana
2017-11Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжяМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2017Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжяЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2009Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредівНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметріїМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Оцінка якості та безпечності червоної ікри лососевих рибКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2016-11Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології йогурту «Медовий»Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2016Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоївЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2009Получение устойчивых жировых эмульсий при производстве спредов: технология и оборудованиеГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Кімачинський, Сергій Іванович; Kimachinskiy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2018Продукти з комбінованим складом сировиниПаращенко, Владислав Ігорович; Parashchenko, Vladyslav; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типуГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2022Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністюМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Потемська, Оксана Володимирівна; Potemska, Oksana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2013Раздельно-групповой характер кристаллизации глицеридов в молочном жиреЛомова, Неонила Николаевна; Lomova, Neonila; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2012Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредовНарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2012Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредівНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2018Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктамиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2021Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберіганняМігель, Єлизавета Ігорівна; Mihel, Yelyzaveta; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Роторно-вихревой эмульсор для получения стойких дисперсий растительных жировЕресько, Георгий Алексеевич; Єресько, Георгій Олексійович; Yeres'ko, Heorgiy; Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Кимачинский, Сергей Иванович; Кімачинський, Сергій Іванович; Kimachinskiy, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва вершкового масла тривалого терміну зберігання з медомЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла з наповнювачемЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирностіЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Спосіб отримання збагаченого вершкового масла стерилізованогоЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2004Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовленняЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Теоретичні основи технологій харчових виробництвМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Технологія низькокалорійного молочного морозиваМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2017-06Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчуванняРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2017Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчуванняРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовимиНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2019Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозиваРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2016Харчові технологіїМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2009Эмульсор Я5-ОММ – залог получения качественного спредаГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Кімачинський, Сергій Іванович; Kimachinskiy, Serhiy
2008Эффективное оборудование для производства технологически стойких жировых эмульсийЕресько, Георгий Алексеевич; Єресько, Георгій Олексійович; Yeres'ko, Heorgiy; Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Кимачинский, Сергей Иванович; Кімачинський, Сергій Іванович; Kimachinskiy, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023-12-12Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберіганняАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складомАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складомРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2019Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy