Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7811
Назва: Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве
Інші назви: Дослідження впливу технологічних факторів на процеси емульгування рослинних та молочного жирів у ротоно-вихровому емульгувальному пристрої
Investigation of the influence of technological factors on the emulsification of vegetable and milk fats in a roton-vortex emulsifying device
Автори: Нарижный, Сергей Анатолиевич
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: эмульсия;жировые шарики;дисперсность;диспергирование;поверхностно-активные вещества;вакуумирование;заменитель молочного жира;технологическая стойкость;эмульсор;спреды;емульсія;жирові кульки;дисперсність;диспергування;поверхнево-активні речовини;вакуумування;замінник молочного жиру;технологічна стійкість;емульсор;спреди;emulsion;fat globules;dispersion;surfactants;vacuum;milk fat replacer;technological stability;emulsifier;spreads
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Нарижный С. А. Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве / С. А. Нарижный // Маргарины, майонезы, спреды, пищевые добавки: материалы докладов 2-го Междунар. науч.-практ. семинара .- Москва, 2008. - С.67-71.
Короткий огляд (реферат): Исследованы процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние целого ряда технологических факторов на дисперсность и стабильность емульсий. Установлены оптимальные параметры и способы для получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування рослинних і молочного жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив цілого ряду технологічних факторів на дисперсність і стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри і способи отримання технологічно стійких жирових емульсій.
Опис: The processes of emulsification of vegetable and milk fats in a rotary-exhaust emulsifying device are investigated and the influence of a number of technological factors on the dispersion and stability of emulsions is clarified. The optimal parameters and methods for obtaining technologically stable fat emulsions are established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7811
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_vlyianyia.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.