Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246
Title: Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами
Other Titles: Application of the HACCP system for the production of ice cream with functional ingredients
Authors: Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: критичні точки;небезпечні чинники;функціональні інгредієнти;біологічний фактор;critical points;dangerous factors;functional ingredients;biological factor
Issue Date: 2021
Publisher: Іститут продовольчих ресурсів НААН
Citation: Рудакова Т.В. Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.(Іститут продовольчих ресурсів НААН, 23 грудня 2021) .–Київ, 2021 .- С 93-96.
Abstract: Встановлено, що основним небезпечним чинником під час виробництва молочного морозива з функціональними інгредієнтами є біологічний фактор. В результаті аналізу небезпечних чинників і ризиків по кожному потенційно небезпечному фактору за складеним переліком виділено 96 критичні точки контролю: складання та очищення суміші для морозива; теплове оброблення суміші для морозива; зберігання готового продукту
Description: It is established that the main dangerous factor in the production of milk ice cream with functional ingredients is a biological factor. As a result of the analysis of dangerous factors and risks on each potentially dangerous factor according to the made list 96 critical control points are allocated: assembly and clearing of mix for ice cream; heat treatment of ice cream mixture; storage of the finished product
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246
metadata.dc.identifier.udc: 664
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastosuvannia_systemy.pdf801,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.