Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246
Title: | Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами |
Other Titles: | Application of the HACCP system for the production of ice cream with functional ingredients |
Authors: | Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | критичні точки;небезпечні чинники;функціональні інгредієнти;біологічний фактор;critical points;dangerous factors;functional ingredients;biological factor |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Іститут продовольчих ресурсів НААН |
Citation: | Рудакова Т.В. Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.(Іститут продовольчих ресурсів НААН, 23 грудня 2021) .–Київ, 2021 .- С 93-96. |
Abstract: | Встановлено, що основним небезпечним чинником під час виробництва молочного морозива з функціональними інгредієнтами є біологічний фактор. В результаті аналізу небезпечних чинників і ризиків по кожному потенційно небезпечному фактору за складеним переліком виділено 96 критичні точки контролю: складання та очищення суміші для морозива; теплове оброблення суміші для морозива; зберігання готового продукту |
Description: | It is established that the main dangerous factor in the production of milk ice cream with functional ingredients is a biological factor. As a result of the analysis of dangerous factors and risks on each potentially dangerous factor according to the made list 96 critical control points are allocated: assembly and clearing of mix for ice cream; heat treatment of ice cream mixture; storage of the finished product |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_systemy.pdf | 801,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.