Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246
Назва: | Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами |
Інші назви: | Application of the HACCP system for the production of ice cream with functional ingredients |
Автори: | Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | критичні точки;небезпечні чинники;функціональні інгредієнти;біологічний фактор;critical points;dangerous factors;functional ingredients;biological factor |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Іститут продовольчих ресурсів НААН |
Бібліографічний опис: | Рудакова Т.В. Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.(Іститут продовольчих ресурсів НААН, 23 грудня 2021) .–Київ, 2021 .- С 93-96. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що основним небезпечним чинником під час виробництва молочного морозива з функціональними інгредієнтами є біологічний фактор. В результаті аналізу небезпечних чинників і ризиків по кожному потенційно небезпечному фактору за складеним переліком виділено 96 критичні точки контролю: складання та очищення суміші для морозива; теплове оброблення суміші для морозива; зберігання готового продукту |
Опис: | It is established that the main dangerous factor in the production of milk ice cream with functional ingredients is a biological factor. As a result of the analysis of dangerous factors and risks on each potentially dangerous factor according to the made list 96 critical control points are allocated: assembly and clearing of mix for ice cream; heat treatment of ice cream mixture; storage of the finished product |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246 |
УДК: | 664 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_systemy.pdf | 801,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.