Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-10T19:20:55Z | - |
dc.date.available | 2022-02-10T19:20:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Рудакова Т.В. Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.(Іститут продовольчих ресурсів НААН, 23 грудня 2021) .–Київ, 2021 .- С 93-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7246 | - |
dc.description | It is established that the main dangerous factor in the production of milk ice cream with functional ingredients is a biological factor. As a result of the analysis of dangerous factors and risks on each potentially dangerous factor according to the made list 96 critical control points are allocated: assembly and clearing of mix for ice cream; heat treatment of ice cream mixture; storage of the finished product | uk_UA |
dc.description.abstract | Встановлено, що основним небезпечним чинником під час виробництва молочного морозива з функціональними інгредієнтами є біологічний фактор. В результаті аналізу небезпечних чинників і ризиків по кожному потенційно небезпечному фактору за складеним переліком виділено 96 критичні точки контролю: складання та очищення суміші для морозива; теплове оброблення суміші для морозива; зберігання готового продукту | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Іститут продовольчих ресурсів НААН | uk_UA |
dc.subject | критичні точки | uk_UA |
dc.subject | небезпечні чинники | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | біологічний фактор | uk_UA |
dc.subject | critical points | uk_UA |
dc.subject | dangerous factors | uk_UA |
dc.subject | functional ingredients | uk_UA |
dc.subject | biological factor | uk_UA |
dc.title | Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами | uk_UA |
dc.title.alternative | Application of the HACCP system for the production of ice cream with functional ingredients | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_systemy.pdf | 801,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.