Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 266
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Аналіз біотехнології виробництва глутамінової кислоти | Сидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |
2025 | Аналіз біотехнології виробництва вітаміну А | Степанюк, Дмитро Ігорович; Stepaniuk, Dmytro; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |
2025 | Діяльність у сфері інтелектуальної власності | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
2025 | Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2024 | Біотехнологічні чинники за культивування личинок Chironomus | Карташов, Ігор Миколайович; Kartashov, Ihor; Забіран, Катерина Костянтинівна; Zabiran, Kateryna; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
2024 | Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna |
2024 | Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii). | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna |
2024 | Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna |
2024 | Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia |
2024 | Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa |
2022 | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Іваніщева, Ольга Анатоліївна; Ivanishcheva, Olga |
2024 | Удосконалення технології молока питного пастеризованого | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2024 | Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбас | Тараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia |
2024 | Удосконалення технології сиркових десертів | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Куніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy; Іораш, Сергій Миколайович; Iorash, Serhiy |
2024 | Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішей | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Ліповцов, Олександр Віталійович; Lipovtsov, Oleksandr |
2024 | Синтез нових біотехнологічних наногібридів селену та оцінювання ризику бактерій із мультирезистентністю: огляд літератури | Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |
2024 | Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Бовкун, Алла Олександрівна; Bovkun, Alla |
2024 | Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage period | Andreus, Svitlana; Андреус, Світлана Миколаївна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович |
2024 | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor |
2022 | Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзи | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 266