Наукові публікації : [266] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 266
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Аналіз біотехнології виробництва глутамінової кислотиСидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2025Аналіз біотехнології виробництва вітаміну АСтепанюк, Дмитро Ігорович; Stepaniuk, Dmytro; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2025Діяльність у сфері інтелектуальної власностіКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2025Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Біотехнологічні чинники за культивування личинок ChironomusКарташов, Ігор Миколайович; Kartashov, Ihor; Забіран, Катерина Костянтинівна; Zabiran, Kateryna; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2024Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii).Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбасКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia
2024Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa
2022Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десертуКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Іваніщева, Ольга Анатоліївна; Ivanishcheva, Olga
2024Удосконалення технології молока питного пастеризованогоГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2024Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2024Удосконалення технології сиркових десертівГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Куніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy; Іораш, Сергій Миколайович; Iorash, Serhiy
2024Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішейГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Ліповцов, Олександр Віталійович; Lipovtsov, Oleksandr
2024Синтез нових біотехнологічних наногібридів селену та оцінювання ризику бактерій із мультирезистентністю: огляд літературиЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2024Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Бовкун, Алла Олександрівна; Bovkun, Alla
2024Substantiating technological factors for preparing fermented milk-containing products with a combined composition of raw materials a long storage periodAndreus, Svitlana; Андреус, Світлана Миколаївна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2024Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor
2022Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзиБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 266