Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335
Назва: | Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання |
Інші назви: | Qualitative indicators of a fermented milk-containing product with a combined composition of raw materials during storage |
Автори: | Андреус, Світлана Миколаївна Andreus, Svitlana Романчук, Ірина Олегівна Romanchuk, Irina Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | комбіновані продукти;ферментовані молочні продукти;термін зберігання;combined products;fermented dairy products;shelf life |
Дата публікації: | 12-гру-2023 |
Видавництво: | Інститут продовольчих ресурсів НААН |
Бібліографічний опис: | Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання / С.М. Андреус, Т.В. Рудакова, І. О. Романчук, С.А. Наріжний // Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: збірник. наук. праць за матеріалами Х Міжнар. наук.-практ. конф. (Інститут продовольчих ресурсів НААН, 27 листопада 2023 р.) .- К., 2023 .- С. 24-26. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було визначення гарантованого терміну зберігання молоковмісного ферментованого продукту з комбінованим складом сировини на підставі оцінки його органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників упродовж 21 доби зберігання за температури 6±2 °С. Одержані дані свідчать про те, що за мікробіологічними, органолептичними та фізико-хімічними показниками гарантований термін придатності ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини становить 14 діб. |
Опис: | The purpose of the study was to determine the guaranteed shelf life of a milk-containing fermented product with a combined composition of raw materials based on the assessment of its organoleptic, physicochemical and microbiological indicators during 21 days of storage at a temperature of 6±2 °С. The obtained data indicate that according to microbiological, organoleptic and physicochemical indicators, the guaranteed shelf life of the fermented milk-containing product with the combined composition of raw materials is 14 days. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335 |
УДК: | 664-404.9 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakisni_pokaznyky.pdf | 897,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.