Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335
Назва: Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання
Інші назви: Qualitative indicators of a fermented milk-containing product with a combined composition of raw materials during storage
Автори: Андреус, Світлана Миколаївна
Andreus, Svitlana
Романчук, Ірина Олегівна
Romanchuk, Irina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: комбіновані продукти;ферментовані молочні продукти;термін зберігання;combined products;fermented dairy products;shelf life
Дата публікації: 12-гру-2023
Видавництво: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Бібліографічний опис: Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання / С.М. Андреус, Т.В. Рудакова, І. О. Романчук, С.А. Наріжний // Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: збірник. наук. праць за матеріалами Х Міжнар. наук.-практ. конф. (Інститут продовольчих ресурсів НААН, 27 листопада 2023 р.) .- К., 2023 .- С. 24-26.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було визначення гарантованого терміну зберігання молоковмісного ферментованого продукту з комбінованим складом сировини на підставі оцінки його органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників упродовж 21 доби зберігання за температури 6±2 °С. Одержані дані свідчать про те, що за мікробіологічними, органолептичними та фізико-хімічними показниками гарантований термін придатності ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини становить 14 діб.
Опис: The purpose of the study was to determine the guaranteed shelf life of a milk-containing fermented product with a combined composition of raw materials based on the assessment of its organoleptic, physicochemical and microbiological indicators during 21 days of storage at a temperature of 6±2 °С. The obtained data indicate that according to microbiological, organoleptic and physicochemical indicators, the guaranteed shelf life of the fermented milk-containing product with the combined composition of raw materials is 14 days.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335
УДК: 664-404.9
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakisni_pokaznyky.pdf897,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.