Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
    • ???browse.menu.type???
  • Language
    • українська
    • English
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile

Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ

DSpace logo

  1. Репозитарій Білоцерківського НАУ
  2. Факультети Університету
  3. БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва : [212] Community home page

Browse

Collections in this community

Навчальні видання [2]

Наукові публікації [195]

Інші публікації [15]

Discover

Author
  • 76 Narizhniy, Serhiy
  • 70 Наріжний, Сергій Анатолійович
  • 46 Димань, Тетяна Миколаївна
  • 43 Dyman, Tatyana
  • 41 Merzlov, Serhii
  • 40 Мерзлов, Сергій Віталійович
  • 35 Zagoruy, Ludmila
  • 32 Загоруй, Людмила Петрівна
  • 24 Lomova, Neonila
  • 23 Ломова, Неоніла Миколаївна
  • . next >
Subject
  • 22 антиоксиданти
  • 19 milk fat
  • 19 молочний жир
  • 17 поживне середовище
  • 16 antioxidants
  • 16 dispersion
  • 15 emulsion
  • 14 technological stability
  • 14 окиснення
  • 14 технологічна стійкість
  • . next >
Date issued
  • 58 2020 - 2022
  • 116 2010 - 2019
  • 38 2003 - 2009
Has File(s)
  • 212 true
???jsp.search.facet.refine.type???
  • 109 Стаття
  • 82 Тези доповідей, Матеріали конфере...
  • 15 Патент
  • 2 Автореферат
  • 2 Методичні рекомендації
  • 1 Дисертація
  • 1 Книга

Copyright © 2017-2021  Білоцерківський НАУ - Feedback