Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575
Назва: | Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий |
Інші назви: | Концентрація поверхнево-активних речовин як основний фактор отримання технологічно стійких жирових емульсій Concentration of surface-active substances as the basic factor for the production of technologically stable fat emulsions |
Автори: | Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович Guliayev-Zaytsev, Serhiy Нарижный, Сергей Анатолиевич Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | эмульсия;степень дестабилизации;поверхностно-активные вещества;технологическая стойкость;эмульсор;диспергирование;спреды;емульсія;ступінь дестабілізації;поверхнево-активні речовини;технологічна стійкість;емульсор;диспергування;спреди;emulsion;degree of destabilization;surfactants;technological stability;emulsifier;dispersion;spreads |
Дата публікації: | 2008 |
Бібліографічний опис: | Гуляев-Зайцев С.С. Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Продукты и ингредиенты. – 2008. ─ № 5 . – С. 70-72. |
Короткий огляд (реферат): | Исследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние концентрации поверхностно-активных веществ (ПАВ) на процесс получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процес отримання технологічно стійких жирових емульсій. |
Опис: | The milk and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsor has been researched, so as the influence of the concentration of surface active substances (SAS) on the production of technologically stable fat emulsions has been found out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575 |
УДК: | 664.3.033 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kontsentratsyia_poverkhnosno (2).pdf | 981,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.