Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Guliayev-Zaytsev, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Нарижный, Сергей Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T18:54:40Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T18:54:40Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Гуляев-Зайцев С.С. Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Продукты и ингредиенты. – 2008. ─ № 5 . – С. 70-72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575 | - |
dc.description | The milk and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsor has been researched, so as the influence of the concentration of surface active substances (SAS) on the production of technologically stable fat emulsions has been found out. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние концентрации поверхностно-активных веществ (ПАВ) на процесс получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процес отримання технологічно стійких жирових емульсій. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | степень дестабилизации | uk_UA |
dc.subject | поверхностно-активные вещества | uk_UA |
dc.subject | технологическая стойкость | uk_UA |
dc.subject | эмульсор | uk_UA |
dc.subject | диспергирование | uk_UA |
dc.subject | спреды | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | ступінь дестабілізації | uk_UA |
dc.subject | поверхнево-активні речовини | uk_UA |
dc.subject | технологічна стійкість | uk_UA |
dc.subject | емульсор | uk_UA |
dc.subject | диспергування | uk_UA |
dc.subject | спреди | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | degree of destabilization | uk_UA |
dc.subject | surfactants | uk_UA |
dc.subject | technological stability | uk_UA |
dc.subject | emulsifier | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | spreads | uk_UA |
dc.title | Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий | uk_UA |
dc.title.alternative | Концентрація поверхнево-активних речовин як основний фактор отримання технологічно стійких жирових емульсій | uk_UA |
dc.title.alternative | Concentration of surface-active substances as the basic factor for the production of technologically stable fat emulsions | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kontsentratsyia_poverkhnosno (2).pdf | 981,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.