Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575
Назва: Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий
Інші назви: Концентрація поверхнево-активних речовин як основний фактор отримання технологічно стійких жирових емульсій
Concentration of surface-active substances as the basic factor for the production of technologically stable fat emulsions
Автори: Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Нарижный, Сергей Анатолиевич
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: эмульсия;степень дестабилизации;поверхностно-активные вещества;технологическая стойкость;эмульсор;диспергирование;спреды;емульсія;ступінь дестабілізації;поверхнево-активні речовини;технологічна стійкість;емульсор;диспергування;спреди;emulsion;degree of destabilization;surfactants;technological stability;emulsifier;dispersion;spreads
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Гуляев-Зайцев С.С. Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Продукты и ингредиенты. – 2008. ─ № 5 . – С. 70-72.
Короткий огляд (реферат): Исследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние концентрации поверхностно-активных веществ (ПАВ) на процесс получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процес отримання технологічно стійких жирових емульсій.
Опис: The milk and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsor has been researched, so as the influence of the concentration of surface active substances (SAS) on the production of technologically stable fat emulsions has been found out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kontsentratsyia_poverkhnosno (2).pdf981,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.