Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-10T18:54:40Z-
dc.date.available2020-01-10T18:54:40Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГуляев-Зайцев С.С. Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Продукты и ингредиенты. – 2008. ─ № 5 . – С. 70-72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3575-
dc.descriptionThe milk and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsor has been researched, so as the influence of the concentration of surface active substances (SAS) on the production of technologically stable fat emulsions has been found out.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние концентрации поверхностно-активных веществ (ПАВ) на процесс получения технологически стойких жировых эмульсий. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив концентрації поверхнево-активних речовин (ПАР) на процес отримання технологічно стійких жирових емульсій.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectстепень дестабилизацииuk_UA
dc.subjectповерхностно-активные веществаuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectэмульсорuk_UA
dc.subjectдиспергированиеuk_UA
dc.subjectспредыuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectступінь дестабілізаціїuk_UA
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectемульсорuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectdegree of destabilizationuk_UA
dc.subjectsurfactantsuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleКонцентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийuk_UA
dc.title.alternativeКонцентрація поверхнево-активних речовин як основний фактор отримання технологічно стійких жирових емульсійuk_UA
dc.title.alternativeConcentration of surface-active substances as the basic factor for the production of technologically stable fat emulsionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kontsentratsyia_poverkhnosno (2).pdf981,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.