Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4943
Title: | Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве |
Other Titles: | Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device |
Authors: | Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич Guliayev-Zaytsev, Serhiy Нарижный, Сергей Анатолиевич Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | эмульсия;коалесценция;дестабилизация;адсорбция;диспергирование;эмульгаторы;жировые шарики;вакуумирование;седиментационный анализ;emulsion;coalescence;destabilization;adsorption;dispersion;emulsifiers;fat globules;evacuation;sedimentation analysis |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Гуляев-Зайцев С. С. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка: тези доповідей. Міжнар. наук.-техн. конф .- Донецьк: ДонНУЕТ, 2007 . - С. 62-64. |
Abstract: | Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. |
Description: | The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4943 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.3.033 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vlyianye_tekhnoloh.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.