Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1395
Назва: Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів
Інші назви: The fermentation of the curd in the manufacture of termoacid cheeses
Автори: Орлюк, Юрій Тимофійович
Orlyuk, Yurij
Калмикова, Ганна Феодосіївна
Kalmykovа, Anna
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: сир термокислотний;процес ферментації;масова частка вологи;мікрофлора;масова частка хлориду натрію;активна кислотність;termoacid cheese;the fermentation process;moisture;microorganisms;sodium chloride;the active acidity.;сыр термокислотный;среда ферментации;режимы ферментации;уравнение регрессии;температура среды ферментации;массовая доля влаги
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Орлюк Ю.Т. Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів / Орлюк Ю.Т., Калмикова Г.Ф., Наріжний С.А. // Продовольчі ресурси:: збірник. наук. праць. – К.: Ін-т прод. ресурсів НААН України, 2013. – С. 82–90.
Короткий огляд (реферат): Досліджено процес ферментації термокислотних сирів. Визначено його вплив на фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні показники готового продукту. В статье освещаются результаты исследований влияния режимов процесса ферментации на выходные параметры готового продукта. Получены уравнения математической модели процесса ферментации.
Опис: The process investigated of fermentation termoacid cheeses. Established its effect on physico-chemical, microbiological and organoleptic characteristics of the finished product.The fermentation process allows one to enrich termoacid cheese lactobacilli microorganism essentially changes its nutritive and biological value. Concentrate of basic components of milk, which is termoacid cheese, it becomes a product with fermented components. As a result of studies has been developed a method for producing a fermented curd mass based termoacid coagulation of the milk proteins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1395
ISSN: (print) 2616-7204
(online) 2616-809X
УДК: 637.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_umov_fermen.pdf727,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.