Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763
Title: | Технологія низькокалорійного молочного морозива |
Other Titles: | Technology of low-calorie milk ice cream |
Authors: | Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy Вежлівцева, Світлана Петрівна Vezhlivtseva, Svitlana |
Keywords: | концентрат сироваткових білків;емульгатор;інулін;пребіотик;низькокалорійне морозиво;whey protein concentrate;emulsifier;inulin;prebiotic;low-calorie ice cream |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Технологія низькокалорійного молочного морозива / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний, С. П. Вежлівцева // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: тези доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (Уманський національний університет садівництва, 20 квітня 2022 р. ) .- Умань, 2022 . – С 62-65. |
Abstract: | Доведено доцільність використання білкових та рослинних компонентів у рецептурах низькокалорійного молочного морозива. Розроблено технологічний регламент виробництва низькокалорійного морозива з масовою часткою жиру 4,0 %. За результатами проведених досліджень розроблено нормативний документ на молочне морозиво «Фітнес», в якому встановлено показники якості та безпечності. |
Description: | The expediency of using protein and plant components in low-calorie milk ice cream recipes has been proved. Technological regulations for the production of low-calorie ice cream with a mass fraction of fat of 4.0% have been developed. Based on the results of the research, a normative document for milk ice cream "Fitness" has been developed, which sets quality and safety indicators. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.3:640.4 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_nyzkokalor.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.