Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.contributor.authorВежлівцева, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorVezhlivtseva, Svitlana-
dc.date.accessioned2022-06-20T11:28:13Z-
dc.date.available2022-06-20T11:28:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія низькокалорійного молочного морозива / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний, С. П. Вежлівцева // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: тези доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (Уманський національний університет садівництва, 20 квітня 2022 р. ) .- Умань, 2022 . – С 62-65.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763-
dc.descriptionThe expediency of using protein and plant components in low-calorie milk ice cream recipes has been proved. Technological regulations for the production of low-calorie ice cream with a mass fraction of fat of 4.0% have been developed. Based on the results of the research, a normative document for milk ice cream "Fitness" has been developed, which sets quality and safety indicators.uk_UA
dc.description.abstractДоведено доцільність використання білкових та рослинних компонентів у рецептурах низькокалорійного молочного морозива. Розроблено технологічний регламент виробництва низькокалорійного морозива з масовою часткою жиру 4,0 %. За результатами проведених досліджень розроблено нормативний документ на молочне морозиво «Фітнес», в якому встановлено показники якості та безпечності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UA
dc.subjectемульгаторuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectпребіотикuk_UA
dc.subjectнизькокалорійне морозивоuk_UA
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectinulinuk_UA
dc.subjectprebioticuk_UA
dc.subjectlow-calorie ice creamuk_UA
dc.titleТехнологія низькокалорійного молочного морозиваuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of low-calorie milk ice creamuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.3:640.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_nyzkokalor.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.