Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Вежлівцева, Світлана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Vezhlivtseva, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-20T11:28:13Z | - |
dc.date.available | 2022-06-20T11:28:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія низькокалорійного молочного морозива / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний, С. П. Вежлівцева // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: тези доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (Уманський національний університет садівництва, 20 квітня 2022 р. ) .- Умань, 2022 . – С 62-65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763 | - |
dc.description | The expediency of using protein and plant components in low-calorie milk ice cream recipes has been proved. Technological regulations for the production of low-calorie ice cream with a mass fraction of fat of 4.0% have been developed. Based on the results of the research, a normative document for milk ice cream "Fitness" has been developed, which sets quality and safety indicators. | uk_UA |
dc.description.abstract | Доведено доцільність використання білкових та рослинних компонентів у рецептурах низькокалорійного молочного морозива. Розроблено технологічний регламент виробництва низькокалорійного морозива з масовою часткою жиру 4,0 %. За результатами проведених досліджень розроблено нормативний документ на молочне морозиво «Фітнес», в якому встановлено показники якості та безпечності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UA |
dc.subject | емульгатор | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | пребіотик | uk_UA |
dc.subject | низькокалорійне морозиво | uk_UA |
dc.subject | whey protein concentrate | uk_UA |
dc.subject | emulsifier | uk_UA |
dc.subject | inulin | uk_UA |
dc.subject | prebiotic | uk_UA |
dc.subject | low-calorie ice cream | uk_UA |
dc.title | Технологія низькокалорійного молочного морозива | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of low-calorie milk ice cream | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3:640.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_nyzkokalor.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.