Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763
Title: Технологія низькокалорійного молочного морозива
Other Titles: Technology of low-calorie milk ice cream
Authors: Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Вежлівцева, Світлана Петрівна
Vezhlivtseva, Svitlana
Keywords: концентрат сироваткових білків;емульгатор;інулін;пребіотик;низькокалорійне морозиво;whey protein concentrate;emulsifier;inulin;prebiotic;low-calorie ice cream
Issue Date: 2022
Citation: Технологія низькокалорійного молочного морозива / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний, С. П. Вежлівцева // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: тези доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (Уманський національний університет садівництва, 20 квітня 2022 р. ) .- Умань, 2022 . – С 62-65.
Abstract: Доведено доцільність використання білкових та рослинних компонентів у рецептурах низькокалорійного молочного морозива. Розроблено технологічний регламент виробництва низькокалорійного морозива з масовою часткою жиру 4,0 %. За результатами проведених досліджень розроблено нормативний документ на молочне морозиво «Фітнес», в якому встановлено показники якості та безпечності.
Description: The expediency of using protein and plant components in low-calorie milk ice cream recipes has been proved. Technological regulations for the production of low-calorie ice cream with a mass fraction of fat of 4.0% have been developed. Based on the results of the research, a normative document for milk ice cream "Fitness" has been developed, which sets quality and safety indicators.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7763
metadata.dc.identifier.udc: 664.3:640.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia_nyzkokalor.pdf1,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.