Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7245
Title: | Активність води – якісний показник молочних консервів |
Other Titles: | Water activity is a qualitative indicator of canned milk |
Authors: | Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana Крушельницька, Наталя Леонідівна Krushelnytska, Natalia Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | згущене нежирне гідролізоване молоко;сухі молочні багатокомпонентні суміші;condensed low-fat hydrolyzed milk;milk powder multicomponent mixtures |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Активність води – якісний показник молочних консервів / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції ( НУХТ, 15 вересня 2021 р.) .– Київ: НУХТ, 2021. – С 131-134. |
Abstract: | Метою роботи було визначення показника «активність води» в згущеному нежирному гідролізованому молоці і сухих молочних багатокомпонентних сумішах та встановлення їх гарантійного терміну зберігання. |
Description: | The aim of the work was to determine the indicator of "water activity" in condensed low-fat hydrolyzed milk and milk powder multicomponent mixtures and to establish their warranty period. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7245 |
ISBN: | 978-966-612-216-5 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktyvnist_vody.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.