Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897
Title: | Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру |
Other Titles: | The use of the enzyme preparation of β-galactose to obtain a condensed low-lactose dairy product with low fat content |
Authors: | Вежлівцева, Світлана Петрівна Vezhlivtseva, Svitlana Мінорова, Антоніна Володимирівна Minorova, Antonina Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | лактоза;β–галактозидаза;згущене нежирне низьколактозне молоко;lactose;β-galactosidase;condensed low-fat low-lactose milk;сгущенное нежирное низколактозное молоко |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Київський національний торговельно-економічний університет |
Citation: | Вежлівцева С. П Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру / С. П. Вежлівцева, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 19 жовтня 2021 р.– Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2021. – С. 436-439. |
Abstract: | Метою роботи було визначення показника «активність води» та терміну зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока. На підставі отриманих експериментальних даних встановлено термін зберігання згущеного нежирного низьколактозного молока з цукром – не більший ніж 6 місяців від дати виробництва продукту. |
Description: | The aim of the work was to determine the indicator "water activity" and shelf life of condensed low-fat low-lactose milk. Based on the obtained experimental data, the shelf life of condensed low-fat low-lactose milk with sugar is set - no more than 6 months from the date of production. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6897 |
ISBN: | 978-966-918-019-3 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zastosyvannya.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.