Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939| Назва: | Емульгування жирів в емульсорі роторного типу |
| Інші назви: | Emulsification of fats in a rotary-vortex emulsifying device |
| Автори: | Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
| Ключові слова: | емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersion;stability;temperature;fat concentration;power for emulsification |
| Дата публікації: | 2008 |
| Бібліографічний опис: | Наріжний С. А. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.А.Наріжний // Матеріали двадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пуюля .- Тернопіль: ТДТУ, 2008 .– С.228. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. |
| Опис: | The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939 |
| УДК: | 664.3.033 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Emulguvannya_zh.pdf | 582,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.