Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3566
Назва: Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве
Інші назви: Дослідження процесів одержання тонкодисперсних емульсій з різними видами жирової фази в роторно-вихровому емульгуючому пристрої
Research of processes for producing thin dispersed emulsions with different types of fat phase in a rotary-vortex emulsing device
Автори: Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Нарижный, Сергей Анатолиевич
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: эмульсия;степень дестабилизации;заменители молочного жира;дисперсность;эмульгаторы;жировые шарики;технологическая стойкость;спреды;емульсія;ступінь дестабілізації;замінники молочного жиру;дисперсність;емульгатори;жирові кульки;технологічна стійкість;спреди;emulsion;degree of destabilization;milk fat substitutes;dispersion;emulsifiers;fat globules;technological stability;spreads
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Гуляев-Зайцев С.С. Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Молочна промисловість. – 2008. ─ № 3(46). – С. 65 ─ 67.
Короткий огляд (реферат): Исследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние природы жира на эффективность и продолжительность диспергирования. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив природи жиру на ефективність і тривалість диспергування.
Опис: The processes of emulsification of milk and vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device are investigated and the influence of the nature of fat on the efficiency and duration of dispergation is clarified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3566
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_protsessov.pdf135,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.