Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11693
Назва: Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Інші назви: Sensory analysis of structured dairy desserts with a combined composition of raw materials
Автори: Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: консистенція;гомогенність;дескриптори сенсорних властивостей;модифікований сітковий метод;consistency;homogeneity;descriptors of sensory properties;modified grid method
Дата публікації: 2024
Видавництво: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Рудакова Т. В. Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (ХНТУ, 31 травня 2024 р.) . – Хмельницький, 2024 .- С. 168-171.
Короткий огляд (реферат): Для створення високоякісних харчових продуктів необхідно цілеспрямовано впливати на їх органолептичні властивості. Проведений сенсорний аналіз молочних десертів із використанням графічного методу засвідчив високу спеціалізацію описових панелей, які дозволяють отримувати дуже детальні, надійні, послідовні та відтворювані результати.
Опис: To create high-quality food products, it is necessary to purposefully influence their organoleptic properties. The sensory analysis of dairy desserts using the graphical method proved the high specialization of the descriptive panels, which allow obtaining very detailed, reliable, consistent and reproducible results.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11693
УДК: 637.18
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sensornyy_analiz.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.