Перегляд зібрання за групою - Автори Zagoruy, Ludmila

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 59 із 59
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Antioxidative potential of spices in milk fatDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2022Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitatsДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ященко, Сергій Андрійович; Yashchenko, Sergiy; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Наталія Олегівна; Dyman, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2024Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprisesHrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила
2020Protein metabolism, physicochemical properties and chemical composition of muscle tissue in Large White weanersKhalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmenko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Lytvyshchenko, Lyudmyla; Литвищенко, Людмила Олександрівна; Lieshchova, Maryna; Ліщова, Марина Олексіївна; Kalynychenko, Olena; Калиниченко, Олена Олександрівна; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2024Аналіз ринку морозива в УкраїніЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Федоткіна, Анастасія Миколаївна; Fedotkina, Anastasia; Козаченко, Святослав Миколайович; Kozachenko, Svyatoslav
2022Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta
2023Аналіз харчової поведінки студентівГребельник, Богдана Юріївна; Hrebelnyk, Bogdana; Чопенко, Ольга Володимирівна; Chopenko, Olga; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2004Антиоксиданти біологічного походження у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay
2005Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2010Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походженняСеманюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia
2023Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Хоменко, Василь Васильович; Khomenko, Vasyl; Шульга, Марта Олександрівна; Shulga, Marta
2021Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna
2011Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молокаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tеtyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2022Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хідКульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yuliya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2024Дослідження якості безлактозного молока за зберіганняГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Julia; Андрійчук, Андрій; Andriіchuk, Andrii; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Цебро, Анастасія; Tsebro, Anastasia
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey
2012Екологічні аспекти безпечного використання безфосфатних пральних порошківМазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2020Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавокЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2007Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2003Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового маслаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2022Зміни харчової поведінки людини під час війни та стратегія подолання нутрієнтних дефіцитівМазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriychuk, Andriy
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2022Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2014Особливості виробництва органічних харчових продуктівМазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetiana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2021Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2018Оцінювання показників безпеки та якості питної артезіанської води «Мазепинська»Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2021Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловостіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria
2020Перспективи підвищення біологічної цінності майонезівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2021Перспективы применения инулина в молочных продуктахКалинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2013Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молокаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Семанюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr
2011Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовахДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2019Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2023Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустріїГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2024Спосіб виробництва молока козиного пастеризованогоГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2024Спосіб виробництва молока козиного пастеризованогоГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Julia
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Губаненко, Володимир Миколайович; Gubanenko, Vladimir
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2006Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Технологічні розрахунки в молокопереробній галузіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhiy; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Nataliia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2005Харчування людиниДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tetyana; Барановський, Михайло Миколайович; Baranovski, Mykhailo; Ківа, Михайло Самійлович; Kiva, Mykhailo; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Yulia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2023Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочногоЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia
2023Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia
2024Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировиниЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мархай, Дарія Олександрівна; Marhai, Daria; Майстренко, Мирослава Сергіївна; Maistrenko, Myroslava
2023Інноваційні підходи у технології м'ясних напівфабрикатівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2024Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета»Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Загородня, Анастасія Сергіївна; Zahorodna, Anastasia; Коцюк, Максим Сергійович; Kotsyuk, Maxim
2023Інноваційні рішення в сегменті ковбасної продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дяченко, Раїса Вікторівна; Dyachenko, Raisa; Маклаков, Дмитро Костянтинович; Maklakov, Dmytro