Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7450
Назва: Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Інші назви: The expediency of using Mizuna salad in culinary products
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Луценко, Андрій Романович
Lutsenko, Andrey
Ключові слова: кулінарна продукція;салат Мізуна;хімічний склад;калорійність;culinary products;Mizuna salad;chemical composition;caloric content;кулинарная продукция;салат Мизуна;химический состав;калорийность
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції / Л.П.Загоруй, Г.П. Калініна, Т.Г. Мазур, А.Р. Луценко // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production: proceedings of IІ International scientific and practical Internet conference ( April, 30. 2021) .- Prague, Oktan-Print s.r.o., 2021 . – Р. 62–63.
Короткий огляд (реферат): Вивчено доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції. Враховуючи багатий вітамінний та мінеральний склад салатної культури, вона є перспективною для використання у приготуванні дієтичних, оздоровчих страв в закладах ресторанного господарства України. Крім того, ажурні зелені листочки Мізунь можна використовувати як декор під час вишуканої презентації салатів та інших страв.
Опис: The expediency of using Mizun salad in culinary products has been studied. Given the rich vitamin and mineral composition of salad culture, it is promising for use in the preparation of dietary, health dishes in restaurants of Ukraine. In addition, openwork green leaves Mizun can be used as a decor during an exquisite presentation of salads and other dishes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7450
ISBN: 978-966-385-367-3
УДК: 664:635.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dotsilnist_vykorystannia.pdf658,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.