Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
Назва: | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного |
Інші назви: | Ways of expanding the recipe composition of semi-finished products from sour milk cheese |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Шурчкова, Юлія Олександрівна Shurchkova, Yulia |
Ключові слова: | напівфабрикати;semi-finished products;сир кисломолочний;sour milk cheese;запіканка;pudding;молочно-білковий концентрат;milk protein concentrate;функціональний продукт;functional product |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П. Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Л. П. Загоруй, Ю. О. Шурчкова // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 40-43. |
Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів. |
Опис: | Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844 |
УДК: | 664.647:637.3(083.12) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shliakhy_rozshyrennia.pdf | 647,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.