Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
Назва: Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного
Інші назви: Ways of expanding the recipe composition of semi-finished products from sour milk cheese
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Шурчкова, Юлія Олександрівна
Shurchkova, Yulia
Ключові слова: напівфабрикати;semi-finished products;сир кисломолочний;sour milk cheese;запіканка;pudding;молочно-білковий концентрат;milk protein concentrate;функціональний продукт;functional product
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П. Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Л. П. Загоруй, Ю. О. Шурчкова // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 40-43.
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів.
Опис: Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
УДК: 664.647:637.3(083.12)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shliakhy_rozshyrennia.pdf647,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.