Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorШурчкова, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorShurchkova, Yulia-
dc.date.accessioned2024-06-18T07:47:34Z-
dc.date.available2024-06-18T07:47:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Л. П. Загоруй, Ю. О. Шурчкова // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 40-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844-
dc.descriptionПроведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів.uk_UA
dc.description.abstractПроведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНовітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;-
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectзапіканкаuk_UA
dc.subjectpuddinguk_UA
dc.subjectмолочно-білковий концентратuk_UA
dc.subjectmilk protein concentrateuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.subjectfunctional productuk_UA
dc.titleШляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочногоuk_UA
dc.title.alternativeWays of expanding the recipe composition of semi-finished products from sour milk cheeseuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.647:637.3(083.12)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shliakhy_rozshyrennia.pdf647,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.