Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Шурчкова, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Shurchkova, Yulia | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T07:47:34Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T07:47:34Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л. П. Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Л. П. Загоруй, Ю. О. Шурчкова // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 40-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844 | - |
dc.description | Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; | - |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | запіканка | uk_UA |
dc.subject | pudding | uk_UA |
dc.subject | молочно-білковий концентрат | uk_UA |
dc.subject | milk protein concentrate | uk_UA |
dc.subject | функціональний продукт | uk_UA |
dc.subject | functional product | uk_UA |
dc.title | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways of expanding the recipe composition of semi-finished products from sour milk cheese | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.647:637.3(083.12) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shliakhy_rozshyrennia.pdf | 647,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.