Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
Title: Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного
Other Titles: Ways of expanding the recipe composition of semi-finished products from sour milk cheese
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Шурчкова, Юлія Олександрівна
Shurchkova, Yulia
Keywords: напівфабрикати;semi-finished products;сир кисломолочний;sour milk cheese;запіканка;pudding;молочно-білковий концентрат;milk protein concentrate;функціональний продукт;functional product
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Загоруй Л. П. Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Л. П. Загоруй, Ю. О. Шурчкова // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 40-43.
Series/Report no.: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Abstract: Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів.
Description: Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
metadata.dc.identifier.udc: 664.647:637.3(083.12)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shliakhy_rozshyrennia.pdf647,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.