Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844
Title: | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного |
Other Titles: | Ways of expanding the recipe composition of semi-finished products from sour milk cheese |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Шурчкова, Юлія Олександрівна Shurchkova, Yulia |
Keywords: | напівфабрикати;semi-finished products;сир кисломолочний;sour milk cheese;запіканка;pudding;молочно-білковий концентрат;milk protein concentrate;функціональний продукт;functional product |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Загоруй Л. П. Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Л. П. Загоруй, Ю. О. Шурчкова // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 40-43. |
Series/Report no.: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Abstract: | Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів. |
Description: | Проведено літературний аналіз існуючих новацій у виробництві продукції на основі сиру кисломолочного, які спрямовано на використання інуліновмісної сировини, зернових та солодових наповнювачів, вологоутримуючих компонентів тощо, показано можливість та доцільність створення нової продукції у вигляді напівфабрикатів. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11844 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.647:637.3(083.12) |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shliakhy_rozshyrennia.pdf | 647,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.