Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
Назва: | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів |
Інші назви: | The use of acai berry powder in the technology of functional products |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мороз, Анна Михайлівна Moroz, Anna |
Ключові слова: | функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass;функциональные продукты;порошок ягод асаи;творожная масса |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л.П. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів / Л. П. Загоруй, А. М. Мороз // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки . – Харків : ХНТУСГ, 2021. – Вип. 211. Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва . – С. 45–47. |
Короткий огляд (реферат): | Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції. |
Опис: | The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440 |
ISSN: | 7987-0176 |
УДК: | УДК 637.146:635.292 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_poroshku.pdf | 384,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.