Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
Назва: Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Інші назви: The use of acai berry powder in the technology of functional products
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мороз, Анна Михайлівна
Moroz, Anna
Ключові слова: функціональні продукти;порошок ягід асаї;сиркова маса;functional products;acai berry powder;curd mass;функциональные продукты;порошок ягод асаи;творожная масса
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів / Л. П. Загоруй, А. М. Мороз // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки . – Харків : ХНТУСГ, 2021. – Вип. 211. Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва . – С. 45–47.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції.
Опис: The expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7440
ISSN: 7987-0176
УДК: УДК 637.146:635.292
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_poroshku.pdf384,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.