Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4640
Назва: Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Інші назви: Improving the quality of sausage products using bioantioxidants
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Ключові слова: жир;окиснення;антиоксиданти;ефірні олії;ковбасні вироби;fat;oxidation;antioxidants;essential oils;sausage products
Дата публікації: 2013
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Т.М. Димань // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали VI Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції (21–22 березня 2013 р.) .– Донецьк : ДонНУЕТ, 2013 .– С.170–171.
Короткий огляд (реферат): Досліджено антиокиснювальний вплив ефірних олій за їх додавання до ковбасних виробів. Дослідження продуктів окиснення та гідролізу жиру свідчать, що ефірні олії, які містяться у ковбасах, сприяють посиленню стійкості продукту під час зберігання.
Опис: The antioxidant effect of essential oils for their addition to sausage products has been investigated. Studies on the oxidation and hydrolysis products of fat indicate that the essential oils contained in sausages contribute to enhancing the stability of the product during storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4640
УДК: 637.54.04
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polipshennia_yakosti.pdf489,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.