Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517
Назва: Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини
Інші назви: Innovative multi-component products based on meat and fish raw materials
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мархай, Дарія Олександрівна
Marhai, Daria
Майстренко, Мирослава Сергіївна
Maistrenko, Myroslava
Ключові слова: полікомпонентні продукти;multicomponent products;ковбаси;sausage;м’ясні вироби;meat products;риба;fish;інноваційні технології;innovative techologies
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини / Л.П. Загоруй, Д.О. Мархай, М.С. Майстренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 65–67.
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний аналіз інноваційних рішень за виробництва м’ясних та рибних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.
Опис: A literature analysis of innovative solutions for the production of meat and fish products was conducted. It was found that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517
УДК: 637.5:637.56:658.589
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini_polikomp.pdf642,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.