Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Мархай, Дарія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Marhai, Daria | - |
dc.contributor.author | Майстренко, Мирослава Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Maistrenko, Myroslava | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-06T13:12:45Z | - |
dc.date.available | 2025-02-06T13:12:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини / Л.П. Загоруй, Д.О. Мархай, М.С. Майстренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 65–67. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517 | - |
dc.description | A literature analysis of innovative solutions for the production of meat and fish products was conducted. It was found that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено літературний аналіз інноваційних рішень за виробництва м’ясних та рибних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | полікомпонентні продукти | uk_UA |
dc.subject | multicomponent products | uk_UA |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | sausage | uk_UA |
dc.subject | м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | риба | uk_UA |
dc.subject | fish | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | innovative techologies | uk_UA |
dc.title | Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative multi-component products based on meat and fish raw materials | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.5:637.56:658.589 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini_polikomp.pdf | 642,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.