Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМархай, Дарія Олександрівна-
dc.contributor.authorMarhai, Daria-
dc.contributor.authorМайстренко, Мирослава Сергіївна-
dc.contributor.authorMaistrenko, Myroslava-
dc.date.accessioned2025-02-06T13:12:45Z-
dc.date.available2025-02-06T13:12:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини / Л.П. Загоруй, Д.О. Мархай, М.С. Майстренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 65–67.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517-
dc.descriptionA literature analysis of innovative solutions for the production of meat and fish products was conducted. It was found that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of products.uk_UA
dc.description.abstractПроведено літературний аналіз інноваційних рішень за виробництва м’ясних та рибних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectполікомпонентні продуктиuk_UA
dc.subjectmulticomponent productsuk_UA
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectinnovative techologiesuk_UA
dc.titleІнноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeInnovative multi-component products based on meat and fish raw materialsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.5:637.56:658.589uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini_polikomp.pdf642,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.