Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517
Title: | Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини |
Other Titles: | Innovative multi-component products based on meat and fish raw materials |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мархай, Дарія Олександрівна Marhai, Daria Майстренко, Мирослава Сергіївна Maistrenko, Myroslava |
Keywords: | полікомпонентні продукти;multicomponent products;ковбаси;sausage;м’ясні вироби;meat products;риба;fish;інноваційні технології;innovative techologies |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Загоруй Л.П. Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини / Л.П. Загоруй, Д.О. Мархай, М.С. Майстренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 65–67. |
Abstract: | Проведено літературний аналіз інноваційних рішень за виробництва м’ясних та рибних виробів. Встановлено, що використання добавок як тваринного так і рослинного походження у виробництві ковбас позитивно впливають на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості продуктів. |
Description: | A literature analysis of innovative solutions for the production of meat and fish products was conducted. It was found that the use of additives of both animal and plant origin in the production of sausages has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of products. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13517 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.5:637.56:658.589 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini_polikomp.pdf | 642,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.