Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
Назва: Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Інші назви: Flavour profile of butter with bioantioxidants
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Ключові слова: вершкове масло з біоантиоксидантами;органолептична оцінка;сенсорна характеристика;метод профілю флейвору;дескриптори;butter with bioantioxidants;organoleptic evaluation;sensory characteristics;flavour profile method;descriptors
Дата публікації: 2019
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Г.П. Калініна // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції 18 – 19 квітня 2019 року . – Полтава, 2019. – С. 52 – 54.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з біоантиоксидантами методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використати 8 дескрипторів профільного аналізу.
Опис: The results of sensory analysis of butter with bioantioxidants by the method of flavour profile are presented. The expediency of its use for estimation of the general impression of butter with fillers is shown. It is suggested to use 8 descriptors of profile analysis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
УДК: 637.23:639.64
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Profil_fleivoru.pdf779,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.