Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.date.accessioned2020-02-17T07:26:21Z-
dc.date.available2020-02-17T07:26:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Г.П. Калініна // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції 18 – 19 квітня 2019 року . – Полтава, 2019. – С. 52 – 54.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265-
dc.descriptionThe results of sensory analysis of butter with bioantioxidants by the method of flavour profile are presented. The expediency of its use for estimation of the general impression of butter with fillers is shown. It is suggested to use 8 descriptors of profile analysis.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з біоантиоксидантами методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використати 8 дескрипторів профільного аналізу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавська державна аграрна академіяuk_UA
dc.subjectвершкове масло з біоантиоксидантамиuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectсенсорна характеристикаuk_UA
dc.subjectметод профілю флейворуuk_UA
dc.subjectдескрипториuk_UA
dc.subjectbutter with bioantioxidantsuk_UA
dc.subjectorganoleptic evaluationuk_UA
dc.subjectsensory characteristicsuk_UA
dc.subjectflavour profile methoduk_UA
dc.subjectdescriptorsuk_UA
dc.titleПрофіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантамиuk_UA
dc.title.alternativeFlavour profile of butter with bioantioxidantsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.23:639.64uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Profil_fleivoru.pdf779,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.