Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T07:26:21Z | - |
dc.date.available | 2020-02-17T07:26:21Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Г.П. Калініна // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції 18 – 19 квітня 2019 року . – Полтава, 2019. – С. 52 – 54. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4265 | - |
dc.description | The results of sensory analysis of butter with bioantioxidants by the method of flavour profile are presented. The expediency of its use for estimation of the general impression of butter with fillers is shown. It is suggested to use 8 descriptors of profile analysis. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з біоантиоксидантами методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використати 8 дескрипторів профільного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавська державна аграрна академія | uk_UA |
dc.subject | вершкове масло з біоантиоксидантами | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.subject | сенсорна характеристика | uk_UA |
dc.subject | метод профілю флейвору | uk_UA |
dc.subject | дескриптори | uk_UA |
dc.subject | butter with bioantioxidants | uk_UA |
dc.subject | organoleptic evaluation | uk_UA |
dc.subject | sensory characteristics | uk_UA |
dc.subject | flavour profile method | uk_UA |
dc.subject | descriptors | uk_UA |
dc.title | Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами | uk_UA |
dc.title.alternative | Flavour profile of butter with bioantioxidants | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.23:639.64 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Profil_fleivoru.pdf | 779,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.