Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
Назва: | Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів |
Інші назви: | Ways of improving chopped fish semi-finished products |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Гуменюк, Юлія Олександрівна Humenyuk, Julia |
Ключові слова: | напівфабрикати;semi-finished products;риба;fish;функціональні компоненти;functional components |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П. Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, Ю. О. Гуменюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: збірник матеріалів III Міжнародної наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців [Одеса], 09-10 листопада 2023 р.) / Одеський державний аграрний університет.- Одеса, 2023. – С. 211-213. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано сучасні шляхи удосконалення технології рибних напівфабрикатів за допомогою функціональних компонентів. |
Опис: | Modern ways of improving the technology of fish semi-finished products with the help of functional components are analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849 |
УДК: | 664.95 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shliakhy_udoskonalennia_sichenykh.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.