Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorГуменюк, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorHumenyuk, Julia-
dc.date.accessioned2024-06-18T09:01:51Z-
dc.date.available2024-06-18T09:01:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, Ю. О. Гуменюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: збірник матеріалів III Міжнародної наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців [Одеса], 09-10 листопада 2023 р.) / Одеський державний аграрний університет.- Одеса, 2023. – С. 211-213.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849-
dc.descriptionModern ways of improving the technology of fish semi-finished products with the help of functional components are analyzed.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано сучасні шляхи удосконалення технології рибних напівфабрикатів за допомогою функціональних компонентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectфункціональні компонентиuk_UA
dc.subjectfunctional componentsuk_UA
dc.titleШляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeWays of improving chopped fish semi-finished productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.95uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shliakhy_udoskonalennia_sichenykh.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.