Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Гуменюк, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Humenyuk, Julia | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T09:01:51Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T09:01:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л. П. Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, Ю. О. Гуменюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: збірник матеріалів III Міжнародної наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців [Одеса], 09-10 листопада 2023 р.) / Одеський державний аграрний університет.- Одеса, 2023. – С. 211-213. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849 | - |
dc.description | Modern ways of improving the technology of fish semi-finished products with the help of functional components are analyzed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано сучасні шляхи удосконалення технології рибних напівфабрикатів за допомогою функціональних компонентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | риба | uk_UA |
dc.subject | fish | uk_UA |
dc.subject | функціональні компоненти | uk_UA |
dc.subject | functional components | uk_UA |
dc.title | Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways of improving chopped fish semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.95 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shliakhy_udoskonalennia_sichenykh.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.