Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
Title: Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів
Other Titles: Ways of improving chopped fish semi-finished products
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Гуменюк, Юлія Олександрівна
Humenyuk, Julia
Keywords: напівфабрикати;semi-finished products;риба;fish;функціональні компоненти;functional components
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Загоруй Л. П. Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, Ю. О. Гуменюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: збірник матеріалів III Міжнародної наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців [Одеса], 09-10 листопада 2023 р.) / Одеський державний аграрний університет.- Одеса, 2023. – С. 211-213.
Abstract: Проаналізовано сучасні шляхи удосконалення технології рибних напівфабрикатів за допомогою функціональних компонентів.
Description: Modern ways of improving the technology of fish semi-finished products with the help of functional components are analyzed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
metadata.dc.identifier.udc: 664.95
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shliakhy_udoskonalennia_sichenykh.pdf1,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.