Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
Назва: Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів
Інші назви: Ways of improving chopped fish semi-finished products
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Гуменюк, Юлія Олександрівна
Humenyuk, Julia
Ключові слова: напівфабрикати;semi-finished products;риба;fish;функціональні компоненти;functional components
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П. Шляхи удосконалення січених рибних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй, Ю. О. Гуменюк // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: збірник матеріалів III Міжнародної наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців [Одеса], 09-10 листопада 2023 р.) / Одеський державний аграрний університет.- Одеса, 2023. – С. 211-213.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано сучасні шляхи удосконалення технології рибних напівфабрикатів за допомогою функціональних компонентів.
Опис: Modern ways of improving the technology of fish semi-finished products with the help of functional components are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11849
УДК: 664.95
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shliakhy_udoskonalennia_sichenykh.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.