Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7449
Назва: Перспективы применения инулина в молочных продуктах
Інші назви: The prospects of inulin application in dairy products
Автори: Калинина, Галина Петровна
Kalinina, Galina
Загоруй, Людмила Петровна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: инулин;молочные смеси;физико-химические свойства;inulin;milk formulas;physicochemical properties;інулін;молочні суміші;фізико-хімічні властивості
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Калинина Г.П. Перспективы применения инулина в молочных продуктах / Г. П. Калинина, Л. П. Загоруй // Аграрная наука – сельскому хозяйству: сборник материалов: в 2 кн. XVI Международная научно-практическая конференция (9-10 февраля 2021 г.). – Барнаул: РИО Алтайского ГАУ, 2021. – Кн. 2. – С. 95–97.
Короткий огляд (реферат): В работе доказана целесообразность усовершенствования традиционных технологий за счет использования натуральных ингредиентов. Отмечена необходимость тщательного изучения влияния рецептурных компонентов на свойства молока, режимы тепловой обработки молочных смесей и сроки пригодности готовых продуктов к хранению. Обоснованно практическое значение исследований влияния инулина на физико-химические свойства молока. У роботі доведено доцільність удосконалення традиційних технологій за рахунок використання натуральних інгредієнтів. Наголошено на необхідності ретельного вивчення впливу рецептурних компонентів на властивості молока, режими теплової обробки молочних сумішей та терміни придатності готових продуктів до зберігання. Обґрунтовано практичне значення досліджень впливу інуліну на фізико-хімічні властивості молока.
Опис: The expediency of improvement of traditional technologies is in-process well-proven due to the use of natural ingre-dients. The necessity of careful study of influence of compounding components on properties of milk, modes of thermal treatment of milk mixtures and terms of fitness of the prepared products to storage is marked. Reasonably practical val-ue of researches of influence of inulin on physical and chemical properties of milk is substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7449
ISBN: 978-5-94485-338-7
УДК: УДК 637.133:637.138
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_prymenenyia.pdf999,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.