Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666| Назва: | Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі |
| Інші назви: | Antioxidants of biological origin in milk fat |
| Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Ільніцький, Микола Григорович Ilnitskiy, Мikolay |
| Ключові слова: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;milk fat;antioxidants;black;red pepper;окисление |
| Дата публікації: | 2004 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Загоруй Л.П. Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань, М.Г. Ільніцький // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми, 2004. – №2(11). – С.54–57. |
| Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив біоантиоксидантів (чорного і червоного перцю, гвоздики, цедри лимону, ваніліну, кориці) на стійкість топленого масла при зберіганні. Показана антиокислювальна активність добавок при різних умовах зберігання масла. Изучено влияние биоантиоксидантов (черного и красного перца, гвоздики, цедры лимона, ванилина, корицы) на стойкость топленого масла при хранении. Показана антиокислительная активность добавок при различных условиях хранения масла. |
| Опис: | Influence of bioantioxidants use (black and red pepper, cloves, dried lemon, vanillin, cinnamon) on butter keeping quality was studied. Antioxidizing activity of additives under various conditions of storage is shown. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1666 |
| УДК: | 637.285.05.07 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Antyoksydanty_biolohichnoho.pdf | 366,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.