Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11764| Назва: | Аналіз харчової поведінки студентів |
| Інші назви: | Analysis of eating behavior of students |
| Автори: | Гребельник, Богдана Юріївна Hrebelnyk, Bogdana Чопенко, Ольга Володимирівна Chopenko, Olga Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
| Ключові слова: | норми харчування;;food standards;;раціон харчування;;diet;вміст білків, жирів, вуглеводів;the content of proteins, fats, carbohydrates |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
| Бібліографічний опис: | Гребельник Б. Ю. Аналіз харчової поведінки студентів / Б. Ю. Гребельник, О. В. Чопенко, Л. П. Загоруй // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023.- С. 14-15. |
| Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
| Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано раціон харчування студентів відповідно норм харчування. Виявлено невідповідність співвідношення вмісту білків, вуглеводів, жирів рекомендованим нормам та недостачу вуглеводів. Простежено харчові звички студентів. Запропоновано рекомендації щодо їх удосконалення. |
| Опис: | The diet of the students was analyzed in accordance with the nutritional norms. Inconsistency in the ratio of the content of proteins, carbohydrates, and fats to the recommended norms and a lack of carbohydrates were revealed. The eating habits of the students were monitored. Recommendations for their improvement are offered. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11764 |
| УДК: | 613.2:159.934 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Food_analysis.pdf | 704,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.