Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809
Назва: | Інноваційні підходи у технології м'ясних напівфабрикатів |
Інші назви: | Innovative approaches in the technology of meat semi-finished products |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | м’ясні напівфабрикати;meat semi-finished products;нетрадиційна рослинна сировина;non-traditional plant raw materials |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології м’ясних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 94–96. |
Короткий огляд (реферат): | За літературними даними, встановлено, що перспективною сировиною для збагачення м’ясних напівфабрикатів є порошки з рослинної сировини, відходи м’ясної промисловості, які мають широкий спектр функціональних властивостей, що дозволяє поліпшувати фізико-хімічні й органолептичні характеристики м’ясних виробів, надавати їм нових якісних показників, підвищувати харчову цінність і корегувати їх хімічний склад. |
Опис: | According to literature data, it has been established that it is a promising raw material for the enrichment of meat semi-finished products are powders from vegetable raw materials, waste from the meat industry, which have a wide range of functional properties, which allows improving the physico-chemical and organoleptic characteristics of meat products, giving them new quality indicators, increasing the nutritional value and correcting their chemical composition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809 |
УДК: | 637.521:658.589:664 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovatsiini_pidkhody.pdf | 769,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.