Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11900
Назва: | Аналіз ринку морозива в Україні |
Інші назви: | Analysis of the ice cream market in Ukraine |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Федоткіна, Анастасія Миколаївна Fedotkina, Anastasia Козаченко, Святослав Миколайович Kozachenko, Svyatoslav |
Ключові слова: | морозиво;ice cream;асортимент;assortment;заморожені десерти;frozen desserts |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л. П. Аналіз ринку морозива в Україні / Л. П. Загоруй, А. М. Федоткіна, С. М. Козаченко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 75-77. |
Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | Проведено літературний аналіз ринку морозива. Досліджено асортимент, проаналізовано попит у споживачів та розглянуто перспективи розвитку ринку морозива в Україні. |
Опис: | A literary analysis of the ice cream market was carried out. The assortment was studied, consumer demand was analyzed, and prospects for the development of the ice cream market in Ukraine were considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11900 |
УДК: | 663.674:338.439.5 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_rynku_morozyva.pdf | 517,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.