Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11900
Назва: Аналіз ринку морозива в Україні
Інші назви: Analysis of the ice cream market in Ukraine
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Федоткіна, Анастасія Миколаївна
Fedotkina, Anastasia
Козаченко, Святослав Миколайович
Kozachenko, Svyatoslav
Ключові слова: морозиво;ice cream;асортимент;assortment;заморожені десерти;frozen desserts
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П. Аналіз ринку морозива в Україні / Л. П. Загоруй, А. М. Федоткіна, С. М. Козаченко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 75-77.
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний аналіз ринку морозива. Досліджено асортимент, проаналізовано попит у споживачів та розглянуто перспективи розвитку ринку морозива в Україні.
Опис: A literary analysis of the ice cream market was carried out. The assortment was studied, consumer demand was analyzed, and prospects for the development of the ice cream market in Ukraine were considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11900
УДК: 663.674:338.439.5
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_rynku_morozyva.pdf517,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.