Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173
Назва: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру |
Інші назви: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat |
Автори: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;олія зародків пшениці;wheat germ oil;прянощі;spices |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням олії із зародків пшениці: деклараційний патент на корисну модель UA № 15218 МПК (2006) С11В 5/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй. - заявл.28.12.2005; опубл. 15.06.2006. - Бюл. №6.- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру шляхом додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають олію із зародків пшениці, яка є багатим джерелом біологічних антиоксидантів, у кількості 0,5 % до маси молочного жиру. |
Опис: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat by adding antioxidants, characterized in that the milk fat is added to wheat germ oil, which is a rich source of biological antioxidants, in the amount of 0.5% by weight of milk fat |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173 |
УДК: | 637.285.05.07 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib_halmuvannia.pdf | 102,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.