Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173
Назва: Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Інші назви: The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat
Автори: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;олія зародків пшениці;wheat germ oil;прянощі;spices
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням олії із зародків пшениці: деклараційний патент на корисну модель UA № 15218 МПК (2006) С11В 5/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй. - заявл.28.12.2005; опубл. 15.06.2006. - Бюл. №6.- 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру шляхом додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають олію із зародків пшениці, яка є багатим джерелом біологічних антиоксидантів, у кількості 0,5 % до маси молочного жиру.
Опис: The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat by adding antioxidants, characterized in that the milk fat is added to wheat germ oil, which is a rich source of biological antioxidants, in the amount of 0.5% by weight of milk fat
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173
УДК: 637.285.05.07
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_halmuvannia.pdf102,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.