Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2021-06-09T05:12:52Z-
dc.date.available2021-06-09T05:12:52Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням олії із зародків пшениці: деклараційний патент на корисну модель UA № 15218 МПК (2006) С11В 5/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй. - заявл.28.12.2005; опубл. 15.06.2006. - Бюл. №6.- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173-
dc.descriptionThe method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat by adding antioxidants, characterized in that the milk fat is added to wheat germ oil, which is a rich source of biological antioxidants, in the amount of 0.5% by weight of milk fatuk_UA
dc.description.abstractСпосіб гальмування автоокиснення молочного жиру шляхом додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають олію із зародків пшениці, яка є багатим джерелом біологічних антиоксидантів, у кількості 0,5 % до маси молочного жиру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectолія зародків пшениціuk_UA
dc.subjectwheat germ oiluk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.titleСпосіб гальмування автоокиснення молочного жируuk_UA
dc.title.alternativeThe method of inhibiting the auto-oxidation of milk fatuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_halmuvannia.pdf102,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.