Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4639
Назва: Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Інші назви: Improving the quality of fatty foods by using antioxidants in plant origin
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Ключові слова: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пряні трави;токсикологічне і мікробіологічне оцінювання;milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;species;тoxicological and microbiological evaluation
Дата публікації: 2011
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Т.М.Димань // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IV Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції (7–9 квітня 2011 р.) .– Донецьк : ДонНУЕТ, 2011 .– С.7–9.
Короткий огляд (реферат): Досліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Проведено токсикологічне та мікробіологічне оцінювання вершкового масла з антиоксидантами. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів.
Опис: It was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. Toxicological and microbiological evaluation of butter with antioxidants was performed. Spices, spicy herbs, vegetables are promising for use in the production of functional foods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4639
УДК: 664.8.037.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polipshennia_yakosti.pdf489,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.