Перегляд зібрання за групою - Автори Khitska, Oksana

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 43 із 43
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Influence of the prebiotic Bio-active on natural resistance, safety and productivity of young pigsLyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович; Malyna, Vasily; Малина, Василь Вікторович; Bondarenko, Lesia; Бондаренко, Леся Вікторівна; Balytskyi, Yuri; Балацький, Юрій Олександрович; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Khitska, Oksana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Tkachuk, Svetlana; Ткачук, Світлана Алімівна
2018Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогамХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Аналіз гігієнічних вимог за первинного виробництва молокаКсендзюк, Наталія Тарасівна; Ksendziuk, Nataliia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2024Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свининиГоляк, Ірина Станіславівна; Holiak, Iryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2022Аналіз змін показників якості молока за маститу корівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктахХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробівМушенко, Владислав Олександрович; Mushenko, Vladyslav; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2011Аналіз товарних показників та оцінка якості м’яса за збагачення раціону бичків на відгодівлі селенітом натріюБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2022Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікаціїЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Гіптенко, С.І.; Giptenko, S.
2023Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетахЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Вакула, Богдан Володимирович; Vakula, Bogdan
2025Безпечність та якість продукції свинарства за застосування комплексних дезінфектантівЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Бартків, Лариса Григорівна; Bartkiv, Larysa
2024Безпечність та якість сметани різних вітчизняних виробників і визначення її фальсифікаціїЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2024Безпечність і якість яєць курячих харчових під час виробництва й обігу в деяких господарствах центральної УкраїниЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2023Біологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиківХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиціРудь, П.П.; Rud, P.; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2011Ветеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Кондруцов, В.Л.; Kondrutsov, V.
2019Виробнича практика. Робоча програма для здобувачів вищої освіти: рівні вищої освіти перший (бакалаврський), другий (магістерський) та “Спеціаліст”, галузь знань 21 “Ветеринарна медицина”, спеціальності 211 “Ветеринарна медицина” та 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Новак, Віталій Петрович; Novak, Vitaliy; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Івасенко, Борис Петрович; Ivasenko, Boris; Розпутній, Олександр Іванович; Rozputnyi, Olexandr; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Oleksandr; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2023Вплив санітарного стану ставка та рH води на ступінь аргульозної інвазії коропівДжміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy
2023Вплив селеніту натрію та фітопрепарату Емелін на морфологічні показники крові, безпечність та якість продукції курей-несучокГриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2022Гігієнічне обґрунтування використання абсорбенту Поліфан-К за вирощування свинейЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2021Залікова книжка з клінічних навиків студентаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Царенко, Тарас Михайлович; Tsarenko, Taras; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Вовкотруб, Наталія Володимирівна; Vovkotrub, Nataliia
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2016-12Критерії оцінки показників якості та безпечності мороженої рибиХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Ковалівський, Владислав Вікторович; Kovalivskiy, Vladislav
2020Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясіВойденко, Жанна Ігорівна; Voidenko, Zhanna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Лабораторний контроль харчових продуктів в умовах міської державної лабораторії ветеринарної медициниТкаченко, Анастасія Сергіївна; Tkachenko, Anastasiia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2022-10Моніторинг епізоотичного стану коропових риб,що вирощувалися у ставку с. Насташка ТОВ «Рокитнянський рибгосп» в період 2021 року щодо діплостомозуДжміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy
2015-12Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019Навчальна практика: робоча програма для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 21 “Ветеринарна медицина” зі спеціальності 211 “Ветеринарна медицина”Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Новак, Віталій Петрович; Novak, Vitaliy; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Козій, Василь Іванович; Koziy, Vasyl; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Головаха, Володимир Іванович; Holovakha, Volodymyr; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Івасенко, Борис Петрович; Ivasenko, Boris; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Alexander; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2024Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої рибиПрозуменко, Євгеній Вадимович; Prozumenko, Yevhenii; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2014-12Оцінка ризиків і контроль показників безпечності та якості за виробництва сичугових сирівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2024Оцінка якості козячого молокаГончаренко, Анастасія Юріївна; Honcharenko, Anastasiia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Оцінка якості м’якого сиру від різного виробникаПоспєлова, Марина Леонідівна; Pospielova, Maryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Оцінка якості пельменів вд різного виробникаКозак, Сергій Сергійович; Kozak, Sergii; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"Джміль, Олег Володимирович; Dzhmil, Oleg; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2023Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємствХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Старосвєт, Марина Ігорівна; Starosviet, Maryna
2020Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та перевагиПокидько, Аліна Михайлівна; Pokydko, Alina; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Путівник з організації освітнього процесу для здобувачів вищої освіти факультету ветеринарної медициниСахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Царенко, Тарас Михайлович; Tsarenko, Taras; Вовкотруб, Наталія Володимирівна; Vovkotrub, Nataliia; Мельник, Андрій Юрійович; Melnyk, Andriy; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Козій, Василь Іванович; Koziy, Vasyl; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Головаха, Володимир Іванович; Holovakha, Volodymyr; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Oleksandr
2018-02Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавстваХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Сучасні законодавчі вимоги до безпечності та якості кормівПавлович, Ю.П.; Pavlovych, Yu.; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019Фармакологічне забезпечення інтенсивного відтворення корівВласенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Ордін, Юрій Миколайович; Ordin, Yurii; Плахотнюк, Ігор Миколайович; Plakhotniuk, Ihor; Козій, Наталія Володимирівна; Kozii, Natalia; Вельбівець, Микола Васильович; Velbivets, Mykola; Івасенко, Борис Петрович; Ivasenko, Borys; Єрошенко, Олександр Валентинович; Yeroshenko, Oleksandr; Хіцька,Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Лотоцький, Валерій Володимирович; Lototskyi, Valerii; Бабань, Олександр Анатолійович; Baban, Oleksandr
2024Якість сметани вітчизняних виробників та особливості її фальсифікаціїЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona