Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244
Назва: | Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу |
Інші назви: | Control of quality and safety of fermented milk products during the technological process |
Автори: | Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | молоко коров’яче незбиране;технологічний процес;вершки;молочні суміші;безпечність;якість;кисломолочні продукти;whole cow's milk;technological process;cream;milk formulas;safety;quality;sour milk products |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Хіцька О.А. Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (31 жовтня 2019 р., БНАУ). - Біла Церква, 2019. - С.63-64. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлені результати досліджень якості та безпечності сировини і кисломолочних продуктів за комплексом показників (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні) упродовж технологічного процесу. |
Опис: | The results of research on the quality and safety of raw materials and fermented milk are highlighted products on a set of indicators (organoleptic, physicochemical, microbiological) during the technological process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244 |
УДК: | 619:614.31:637 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_pokaznykiv.pdf | 541,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.