Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5136
Назва: Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги
Інші назви: Food traceability: legislation, basic principles and benefits
Автори: Покидько, Аліна Михайлівна
Pokydko, Alina
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: харчові продукти;безпечність;тварини;ідентифікація;простежуваність;food;safety;animals;identification;traceability
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Покидько А.М. Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги / А.М. Покидько , О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.8-9.
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз національного та міжнародного законодавства, що регламентує основні принципи та вимоги до впровадження і забезпечення функціонування системи простежуваності харчових продуктів упродовж всього харчового ланцюга та її переваги для операторів харчового ринку і споживачів.
Опис: An analysis of national and international legislation governing the basic principles and requirements for the implementation and operation of the food traceability system throughout the food chain and its benefits for food market operators and consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5136
УДК: 619:614.31:637
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prostezhuvanist'_harchovyh_produktiv.pdf258,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.