Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокидько, Аліна Михайлівна-
dc.contributor.authorPokydko, Alina-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2020-09-24T06:38:36Z-
dc.date.available2020-09-24T06:38:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПокидько А.М. Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги / А.М. Покидько , О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.8-9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5136-
dc.descriptionAn analysis of national and international legislation governing the basic principles and requirements for the implementation and operation of the food traceability system throughout the food chain and its benefits for food market operators and consumers.uk_UA
dc.description.abstractНаведений аналіз національного та міжнародного законодавства, що регламентує основні принципи та вимоги до впровадження і забезпечення функціонування системи простежуваності харчових продуктів упродовж всього харчового ланцюга та її переваги для операторів харчового ринку і споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectтвариниuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectпростежуваністьuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectanimalsuk_UA
dc.subjectidentificationuk_UA
dc.subjecttraceabilityuk_UA
dc.titleПростежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та перевагиuk_UA
dc.title.alternativeFood traceability: legislation, basic principles and benefitsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prostezhuvanist'_harchovyh_produktiv.pdf258,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.